28-08 Wedstrijdverslag ST ONT/Rottevalle VR2 – VV Jubbega 1

Gisteren werd de eerste wedstijd gespeeld en deze was tegen de kampioen van afgelopen jaar Jubbega 1.

Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden stond van tevoren dus al vast maar, met frisse moed gingen we er vol tegen aan. Verschillende dames hadden ook al enkele trainingen bezocht en dit zagen we dan ook terug in de wedstrijd waar er voor de volle 100% werd gestreden tegen een sterke tegenstander. De thee werd genuttigd met een 0-1 achterstand maar de sfeer was prima in de rust en de mouwen werden nog een keer opgetrokken waardoor we sterk uit de rust vandaan kwamen wat leidde tot de 1-1.Helaas werd er ook door Jubbega gedacht ,dit zal ons hier niet gebeuren, dus gingen ze volop op zoek naar hun tweede treffer. De conditie van st ONT/Rottevalle kwam om de hoek kijken waardoor Jubbega nog 3x scoorde. Eindstand 1-4.

Dames als we op deze manier en met deze positieve instelling de wedstrijden ingaan dan hebben wij het volste vertrouwen in een prachtig seizoen. Tevens ook mooi dat er zoveel publiek aanwezig was, de dames zeiden dan ook :jeetje voor zoveel publiek heb ik nog nooit gespeeld. SUPER blijf komen we houden jullie op de hoogte wanneer hoe en wat.