31-03 Wedstrijdverslag The Knickerbockers VR3 – ST ONT/Rottevalle VR1

Zomertijd???

Zaterdag 31 maart. Kwart voor 11 verzamelen in Opeinde bij ons Sportpark Douwekamp. 1 voor 1 komme ze an druppelen. De 1 nog bleker om de neus dan de ander. Zware nacht gehad of nog een jetlag van vorige week i.v.m. “het uur” van de zomertijd…..Toch een uurtje minder slaap???!!! Nou ja, ze/we kunnen nog even wakker worden en bijkomen want we hebben nog een ritje voor de boeg naar Gruningen. Zomertijd?? Echt wel!! Ondergetekende al gauw de jas uit, het swit op de holle. Lekker temperatuurtje hoor dus dames mouwen opstropen en drrrvoorrrr!!!! Nou de mouwen waren wel “opgestroopt”. Jaja, omdat het zo warm was maar qua voetbal kwam het er niet echt allemaal uit. Halve passjes, ballen in de ruimte knallen. Ook de dames van The Knickerbockers kwamen nog niet echt door en zo was het eigenlijk net als vorige week……strijd op het middenveld met zo nu dan een kansje voor beide teams die ook nu net niet werden afgemaakt. Maar ja je weet het maar nooit. Hij kan zo maar vallen. Wat?? De bal!! 28e minuut. Vrije trap voor ons vanaf even over de middellijn. En kijkkkk, ja hoor….bal valt in de 16 meter van de TKB-sters en wordt door 1 van onze spitsen er gelukkig effe lekker in geknald. Héhé…0-1. Even een beetje lucht….had je gedacht….. ja even…. Maar dan in de 40e minuut. Aanval van de dames van TKB. Bal wordt door ons niet goed weg verdedigd en wij krijgen een corner tegen. En ook weer ja….gerommel in onze 16 meter, voetje van een TKB-ster tegen de bal en ja hoor…..1-1. Jammer!! Maar we hebben nog een 2e helft. Eerst maar even pauze en een glaasje ranja….. De dames onderling spreken elkaar toch nog even aan en er wordt afgesproken er met z’n allen een schepje boven op te doen. Ook net als vorige week……inzet is er wel. Precisie niet!! En ja, dan lukt het net allemaal niet. Ballen worden niet goed aangespeeld. Schoten op doel gaan hoog over of (net) naast. Irritatie slaat toe…. Even wat duw en trekwerk tussen enkele dames, boze gezichten. Gelukkig blijft het daar bij. Maar een echte wedstrijd werd het niet echt meer. Het spel ging over en weer maar echt spannend was het niet. Als dan onze spitse tot 2 keer toe alleen voor de keeper komt en dan toch niet weet te scoren. Ja dan houd het op. Jammer hoor maar ze heeft beterschap beloofd. Nu maar gauw van het zonnetje genieten en volgende week 7 april thuis in Opeinde tegen S.C. Bolsward, half 3. Dus allen??? Komme!!!

De vlaggende supporter