ST ONT/Rottevalle VR2

Het voetbal seizoen zit er voor ons op en wat kunnen we op hier positief op terug kijken.

Vorig jaar augustus begonnen wij aan een nieuw avontuur, een tweede samenwerkingsteam in de dorpencompetitie. Niet meer op zaterdag voetballen maar op de maandagen. Vanaf de eerste wedstrijd, vanaf de eerste minuut zijn we er volledig voorgegaan. Wat is er een mooi team ontstaan gedurende de wedstrijden! ‘’Oude’’ speelsters, nieuwe speelsters en speelsters die al voetbalden op de zaterdagen, in een team.

Het duurde niet lang voor wij aan elkaar gewend waren en dat resulteerde in onze uitslagen. Ook de tegenstanders waren verrast met ons als tegenstander!

Naarmate de eerste seizoenshelft vorderde, verloren we echter wat vaker een wedstrijd en kwamen we redelijk onder aan de ranglijst terecht. Ook stopten er aan het einde van de eerste seizoenshelft 2 teams (waar wij van hadden gewonnen), dus er moest wel echt iets gebeuren na de winterstop.

Zo gezegd zo gedaan. We gingen er weer vol tegen aan en pakten een aantal overwinnen. Het was erg spannend want vanaf plaats 3 naar beneden stond iedereen erg dichtbij elkaar. Uiteindelijk zijn wij op plaats 3 geëindigd. Een knappe prestatie voor ons eerste jaar in de dames dorpen competitie!

Wij wensen iedereen een fijne zomer toe en willen onze vaste supporters bedanken voor het aanmoedigen! Bij deze ben jij ook uitgenodigd om volgend jaar eens te komen kijken.

Wij kijken uit naar volgend seizoen!

ST ONT/Rottevalle VR2