Sportspreekuur

Sportspreekuur voor al onze leden

Heb je, of heeft uw kind, in het weekend een sportblessure opgelopen?
Heb je, of heeft uw kind, last van pijnklachten tijdens of na het sporten?
Loop je, of loopt uw kind, al langer met een slepende blessure?
Meld je dan aan bij het sportspreekuur!

Hoe werkt het sportspreekuur?

Op de website zie je rechts onder de agenda een button. Via deze button kun je je aanmelden voor een eerste gratis screening via sportspreekuur@fitaal.nl
Het spreekuur is iedere maandag aan het einde van de middag in Rottevalle. Als je in het weekend of maandagmorgen mailt, krijg je maandag een bevestigingsmail retour met het tijdstip waarop je verwacht wordt. Wil je maandags gezien worden, dan kan dat ook. Alleen vragen we je dan naar de hoofdvestiging in Drachten te komen, Sportlaan 1A.
De (sport)fysiotherapeut doet een eerste (gratis) screening van de blessure en geeft advies. Ook als je al langer ‘zeurende’ pijnklachten hebt, kun je een afspraak maken.

Jeugdleden t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te komen. Dit kan een ouder maar mag ook een trainer/leider zijn.

Stuur een e-mail naar sportspreekuur@fitaal.nl. Je krijgt uiterlijk maandag een bevestigingsmail retour hoe laat je verwacht wordt bij Fitaal Rottevalle.
Vermeld er wel even bij dat je lid bent van VV Rottevalle.

Contact Fitaal
Arendswijk 64 (Compagnonsstee)
9221 TW Rottevalle
(0512 – 54 11 58, hoofdvestiging Fitaal De Sportlaan in Drachten)