Hoofdsponsoren
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Routeplanner
Routeplanner VVThus Nieuws Nieuws Diversen Nieuwe alcoholwet m.i.v. 1 januari 2014.

PostHeaderIcon Nieuwe alcoholwet m.i.v. 1 januari 2014.

Met ingang van 1 januari 2014 is de nieuwe alcoholwet van kracht. Dat betekent dat personen beneden de 18 jaar géén alcoholische dranken meer mogen kopen of nuttigen in openbare gelegenheden.

Deze regel geldt dus ook voor het gehele sportpak it Hagehiem en heeft dus consequenties voor onze kantinemedewerkers.

De medewerkers achter de bar dienen zich er bewust van te zijn dat zij geen biertje of wijntje meer kunnen en mogen verkopen aan personen beneden de 18 jaar. Ook is het niet toegestaan om aan vrienden, ploeggenoten of aan wie dan ook beneden de 18 jaar een biertje of een wijntje te geven!!!

Heel simpel gezegd: personen beneden de 18 jaar mogen geen alcoholische drankje nuttigen op en bij het sportpark It Hagehiem !!!

Er zal door de overheid streng op worden toegezien of deze regel wordt gehandhaafd. Controleurs van de gemeente krijgen deze taak toe bedeeld en zij zijn bevoegd om bekeuringen uit te delen.

De bekeuringen kunnen variëren van € 500,-- tot € 5.000,--       Dat zijn forse bedragen!                     

Laat iedereen zich er bewust van zijn: het zijn geen grapjes meer waar de overheid mee dreigt.

Ik hoop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, laten we elkaar er op aanspreken wanneer het onbewust toch fout dreigt te gaan, op die manier is de kans het kleinst dat ‘It Hagehiem’ een boete krijgt.