Beste supporters

De 12e man was zaterdag nadrukkelijk aanwezig en dat heeft mij als trainer, de staf en spelers ontzettend goed gedaan. Het was een pittig seizoen wat dreigde als een nachtkaars uit te gaan. We hebben onze rug gerecht, de schouders er onder gezet met staf en spelers en waar we ook speelden een grote groep supporters bleef ook in ons geloven en reisde mee naar alle wedstrijden. Zaterdag was overweldigend met vuurwerk, rookpotten, spandoeken etc etc in een woord fantastisch.

Wij hebben dit jaar met een fantastische groep gewerkt. Goede wedstrijden werden met zwakke afgewisseld maar ik denk dat we nu terecht bovenaan de ranglijst staan. Alle selectiespelers hebben hier hun bijdrage aan geleverd, de een heeft wat minder speelminuten gemaakt dan de ander maar spelers 11 tot en met 20 zijn voor mij minstens zo belangrijk als “de basis”. Met elkaar en voor elkaar!

De betrokkenheid van het bestuur, de leden, Tc maar ook van de gastdames, het barpersoneel, terreinbeheerders, onze verslaggever Pieter en alle andere betrokkenen( ik wil niemand te kort doen) en natuurlijk niet te vergeten supporters hebben dit seizoen mogelijk gemaakt en allemaal een steentje bijgedragen aan dit kampioenschap. Dank iedereen die, hoe klein ook, een bijdrage geleverd heeft aan dit succes.

Mijn eerste kampioenschap als hoofdtrainer, in 1 woord geweldig. Net als bij alle andere clubs waar ik geweest ben een prijs gepakt maar dit keer de hoofdprijs en dat is toch een prachtige/unieke ervaring.

Staf

Hans( met de gouden handen)
Roel ( zorgde voor de nodige beleving)
Hendrik( altijd present en betrokken)

Dank voor jullie inzet dit jaar, jullie hebben er ontzettend veel vrije tijd in gestoken, iets wat vaak vergeten wordt maar zonder jullie kon ik niets beginnen.

We gaan ervoor zorgen dat we er volgend jaar in de 3e Klasse weer staan.

Met vriendelijke groet,

Ronald Bosma