Feestelijke opening nieuwe ballenhok en berging

Vrijdagavond 3 mei werd de feestelijke opening verricht van  het fraaie nieuwe ballenhok en berging op ons sportpark “It Hagehiem”  Heel veel vrijwilligers hebben hieraan een steentje bijgedragen. Vanzelfsprekend werden Sjoerd Rinsma en Teun Nicolai als onze hoofdverantwoordelijken  terrein en materialen voor hun inzet speciaal in het zonnetje gezet. Hun kleinkinderen mochten de linten doorknippen, waarna de aanwezigen naar binnen konden  om de ruimtes te bewonderen. “We zaten in de krapte”,  zei Herman Hofstra namens het bestuur en nu zijn we gezegend met een prachtige opslagruimte waarmee we vooruit kunnen. Nadat alles bekeken  was werd er in het clubhuis nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.