JO18 KUNNEN WEER EEN BALLETJE TRAPPEN

CORONA-regels voor de jeugdspelers JO17 en JO15 (13 -18 jaar)

Vanaf 29 april mag de jeugd 13 t/m 18 jaar onder begeleiding weer samen trainen. Het kabinet heeft opgeroepen tot handhaving van maatregelen, zodat er veilig kan worden gesport zonder gezondheidsrisico’s.

We verzoeken jullie om onderstaande maatregelen uit te voeren:

• blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°);

• blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag jij weer sporten en naar buiten;

• blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;

• kom in sportkleding naar de sportlocatie.

• kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen,

• sporters van 13 t/m 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen dus ook tot trainers.

• neem je eigen bidon gevuld mee om uit te drinken

• was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie;

• handdesinfectiegel is aanwezig, dit moet je gebruiken voor de training

• verlaat direct  na de training  de sportlocatie volgens de richtlijnen van de trainer.

• na de training direct vertrekken en  geen groepsvorming bij de toegang van het sportpark.

• er mogen geen toeschouwers zijn bij de training

• het sport terrein is buiten je training om gesloten

• naast de trainers zal er ook een toezichthouder aanwezig zijn om te controleren of de regels nageleefd worden.

Trainingstijden:

jo15maandag18.30-19.30(kwartier korter nu 1 uur trainen)
 woensdag18.30-19.30(kwartier korter nu 1 uur trainen)

jo17maandag19.45-20.45(let op deze trainingstijd is aangepast.)
 woensdag19.45-20.45(let op deze trainingstijd is aangepast.)

Zijn er nog vragen neem dan contact op met het bestuur, tc of jtc!