BRIEF BESTUUR

Aan de leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van VVRottevalle,

Augustus 2020

Beste vrienden van de voetbal,

Het nieuwe voetbalseizoen is weer gestart. Gelukkig kon er voor de vakantie nog getraind worden. Nu trainen we nog steeds met aangepaste regels in verband met het corona-virus. Maar de KNVB is bezig om de competities weer op te starten.

Via deze brief willen we je graag op de hoogte brengen van de (gewijzigde) regels die we met elkaar hebben afgesproken.

– Bij klachten (verkoudheid, koorts, last van luchtwegen) blijft je thuis (wel even afmelden);

– Kom zoveel mogelijk al omgekleed naar het sportpark, dit geldt zowel voor trainingen als wedstrijden;

– Bij binnenkomst van het sportpark je handen ontsmetten;

– Je neemt een eigen bidon mee voorzien van je naam;

– Na trainingen zoveel mogelijk thuis douchen;

– Voor de teams tot en met JO13 hanteren we de stelregel: thuis douchen en omkleden, zowel bij trainingen als thuiswedstrijden;

– De douches en kleedkamers zijn wel open, maar er zijn minder plekken beschikbaar, volg dus goed de aanwijzingen van de leider of trainer op;

– Voor de teams van de JO19, 1e, 2e, 3e , MAP, dames, en de 35+ gelden er een aantal extra regels:

o Houd voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar in acht ;

o In het veld (bij trainingen en tijdens wedstrijden) vervalt de 1,5 meter regel;

o In de dug-out en tijdens het warmlopen langs de zijkant geldt de 1,5 meter regel wel;

o Voor de verdeling van de kleedkamers (er is minder plek per kleedkamer) is de leider verantwoordelijk. Houd je aan de aangegeven kleedkamers.

Met betrekking tot het vervoer naar de uitwedstrijden geldt het volgende advies:

– Draag een mondkapje als je ouder bent dan 18 jaar en er andere personen in de auto zitten dan uit je eigen huishouden;

Bij de bezoekende vereniging zullen we ons houden aan de daar geldende regels.

Mocht je vragen hebben of tegen problemen aanlopen, schiet iemand van het bestuur dan even aan. Het coronavirus krijgen we er samen onder.

Het volledige gebruiksplan is te downloaden via www.vvrottevalle.nl en ligt ter inzage in de bestuurskamer van het Hagehiem.

Namens het bestuur VV Rottevalle

G. Stelwagen