MEDEDELING BESTUUR MET BETREKKING TOT CORONA-MAATREGELEN

Rottevalle, 14 oktober 2020

Beste leden van de vv Rottevalle,

De maatregelen die het kabinet gisteren 13 oktober heeft afgekondigd en die vanavond ingaan, raken ons als VVRottevalle ook. Wij als bestuur vinden het jammer, maar steunen de maatregelen in de strijd tegen het virus zeer zeker.

Voor ons betekent dat:

• De competities van alle teams tijdelijk zijn stopgezet, dus geen wedstrijden meer;
  • Door seniorenteams wordt er niet meer getraind;
  • Jeugdtrainingen (incl. JO19 en jeugdkeeperstraining) gaan wel door;
  • De kantine blijft dicht;
  • De kleedkamers en douches gaan ook dicht (dus thuis omkleden en douchen);
  • Voor de jeugd blijft gelden: bij klachten blijf je thuis, wel even afbellen bij de trainer.

Deze maatregelen gelden voor 4 weken en zullen na 2 weken worden geƫvalueerd. Mocht er in de tussentijd nieuws zijn van de KNVB of het kabinet, zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen.

Met deze maatregelen hopen wij ons steentje bij te kunnen dragen en vragen iedereen om zelf ook je verantwoordelijkheid hier in te nemen.

Het Bestuur van de VV Rottevalle

PS
De grote goals op het kunstgrasveld kunnen de komende weken niet gebruikt worden. Hiervoor in de plaats kunnen de losse goals gebruikt worden voor de trainingen.