AFSCHEIDSWEDSTRIJD JORRIT SCHRA

Onderhoudende partij voetbal bij het afscheid van Jorrit Schra

Na tien seizoenen VV Rottevalle nam Jorrit Schra in een speciale wedstrijd op zaterdagmiddag 3 juli op gepaste wijze  afscheid.

Hij had een eigen team samengesteld- De Jorrit-Allstars- bestaande uit spelers met wie hij samenspeelde bij VV Rotevalle, Harkemase Boys en Buitenpost. Hij bleek over goede medespelers te beschikken, want het team Schra voetbalde gemakkelijker dan de huidige selectie van VVR. De aanvallen verliepen soepel en het leverde doelpunten op van Jelle Witteveen (14e minuut), Jorrit Schra in eigen persoon (17e minuut) Steffen Schra (met een mooi lobje over de keeper in de 26e minuut) en Joran Olijve. Zo werd er met een comfortabele 4-0 voorsprong gerust. Na de thee probeerde ook het elftal van Marco v.d. Veen een duit in het zakje te doen , mar het zag eerst nog de achterstand oplopen tot 5-0 toen Alex v.d. Veen zijn doelpuntje meepikte.

In de slotfase van de kortere tweede helft vanwege het warme weer  kwam Rottevalle nog terug toen eerst Fokko v.d. Veer in ook zijn afscheidswedstrijd scoorde en Benjamin v.d. Molen in de 67e minuut met een doelpunt de stand een draaglijker aanzien gaf .

Een heel aardige voetbalwedstrijd onder leiding van Jo Hoekstra werd in de 73e minuut afgefloten, waarna er bloemen en cadeaus waren voor  natuurlijk Jorrit Schra, maar ook Fokko v.d. Veer  (vertrokken naar Surhuisterveen) en Ronald Bosma die drie jaar onze trainer was.

Na de wedstrijd was het nog goed toeven op ons terras!

Pieter Witteveen