MEDEDELINGEN KANTINECOMMISSIE

Schema kantinediensten

Het schema voor de kantinediensten voor het seizoen 2021 -2022 was bij het verschijnen van deze Oan é Foet  nog niet beschikbaar. Zodra het schema klaar is – waarschijnlijk eind augustus – zal het op de website van de vv Rottevalle geplaatst worden.

Hou dus de website in de gaten!

Zij die graag een schema op papier willen hebben kunnen dit zelf uitdraaien vanaf de website. Mocht dat niet lukken dan zijn er vanaf eind augustus uitgedraaide exemplaren beschikbaar bij de bar in de kantine. Op de deur bij de ingang van de kantine zal dit kenbaar gemaakt worden!

De competitie voor het eerste elftal begint weer op 18 september a.s. De eerste bekerwedstrijden zullen waarschijnlijk eerder plaatsvinden. De data voor de bekerwedstrijden waren bij het verschijnen van deze Oan ‘ Foet echter nog niet bekend. Waarschijnlijk zal er – mede i.v.m. de bekerwedstrijden – vanaf zaterdag 11 september weer volledige kantinebezetting zijn. Vanaf die datum zullen er dus vanaf 8.15 tot 18.15 uur weer volledige kantinediensten gedraaid worden.

Voor bekerwedstrijden van vóór 18 september zal er voorafgaand aan het verschijnen van het kantineschema door de kantinecommissie kantinebezetting geregeld worden. Hierbij een verzoek aan de leiders van de jeugd- en/of seniorenploegen die deelnemen aan bekerwedstrijden: geef het wel even door aan de kantinecommissie! Wanneer wij het niet weten dan wordt er ook niks geregeld.

Wat betreft oefenwedstrijden, daarvoor dienen de leiders van de betreffende ploegen     – m.u.v. het 1e elftal –  zelf voor kantinebezetting te zorgen!

Wat de ‘door de weekse’ avonden betreft het volgende: tijdens het seizoen wordt de kantinebezetting voor de maandagavonden geregeld door de Map, voor de dinsdagavonden door het 1e en 2 elftal, voor de woensdagavonden door het 3e elftal en op de donderdagavonden wordt de kantinebezetting door de kantinecommissie geregeld. Wanneer op de vrijdagavonden de 35+ en/of de dames thuis voetballen dan wordt er in overleg tussen de kantinecommissie, de 35+ en/of de dames kantinebezetting geregeld.

Wij rekenen weer op jullie hulp!

De kantinecommissie,

Sjoukje Hoekstra, Remkus Roorda, Geert Veenstra