VAN DE BESTUURSTAFEL-december 2021

Vanaf half december tot en met half januari is er door de overheid een lockdown ingesteld  en dat betekent dat de meeste activiteiten op onze voetbalaccommodatie zijn stilgelegd. Alleen de jeugd tot en met 17 jaar kan in het nieuwe jaar  de trainingen weer oppakken en  buiten op het kunstgras tegen clubgenootjes onderling een partijtje voetballen.

De geplande activiteiten voor de jeugd die georganiseerd werden door de Ontspanningscommissie zijn inmiddels wel afgelast en gaan dus niet door. 

Voor het bestuur, commissieleden en vrijwilligers gaat het overleg en de communicatie op dit moment dus voor de zoveelste keer weer via onder andere Zoom. Op deze manier wordt er veel flexibiliteit gevraagd van iedereen. 

Boosteren is nu het nieuwe modewoord. Ja, onze woordenschat wordt in deze coronatijd snel uitgebreid met allerhande medische termen.  We hopen dat de besmettelijkheid van het nieuwe omicron-virus meevalt en dat we alle activiteiten weer snel kunnen opstarten.

Aan onze vrijwilligers ligt het niet, die zijn nog steeds enthousiast en staan ook te trappelen om weer te beginnen. 

U heeft via de website kunnen lezen dat onze Technische Commissie het contract met  hoofdtrainer Marco van der Veen met een jaar heeft verlengd! Continuïteit is belangrijk in het proces dat het  bestuur en Marco met elkaar zijn aangegaan en wat de komende tijd gestalte moet gaan krijgen. Met de andere trainers wordt op dit moment nog overlegd over de contracten.  Eind januari hoopt de TC het complete plaatje voor het volgend seizoen te kunnen presenteren. 

Vanuit het bestuur gaat dank uit naar de sponsorcommissie die de eindejaarsworstactie wederom tot een groot succes heeft gemaakt. Een mooie financiële booster in deze tijd en perfect georganiseerd. 

De penningmeester is weer druk bezig om straks de financiële compensaties weer binnen te halen van de gemeentelijke en landelijke overheid. Kortom, we proberen met z’n allen  de club ook financieel gezond te houden. 

Dank ook aan alle leden die in deze tijd onze vereniging trouw blijven. We doen met z’n allen ons best en moeten er samen wat van maken, want er breken straks vast ook weer ‘gewone’ tijden aan!

Ook ons clubblad kon niet verschijnen, maar de redactie kennende,  komt er een mooi nummer aan zodra het weer mogelijk is. 

Zodra het mogelijk is zal het bestuur een Algemene Ledenvergadering uitschrijven. Datum  en plaats zullen via de website bekend gemaakt worden. Kijk trouwens regelmatig even op onze website om van alle relevante informatie op de hoogte te blijven.

Oproep aan onze jeugd, Jullie mogen natuurlijk op het kunstgras voetballen tijdens de vakantie, maar werk mee aan de volgende spelregels : 

–  verniel niks, zie je dat er iets is vernield, buiten je schuld, neem dan contact op met Sjoerd Rinsma 

–  geen LUIDE muziek meenemen of afdraaien, we hebben immers  BUREN, denk ook aan hen. 

–  laat afval achter in de grijze afvalemmers. 

Alvast bedankt voor de medewerking. 

Tenslotte wenst het bestuur iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief 2022. 

En blijf allemaal gezond! 

Goitzen Stelwagen (voorzitter) 

Reacties zijn gesloten.