KOPIJ CLUBBLAD INLEVEREN

Als de voortekenen ons niet bedriegen zullen de beperkingen die vanwege het rondgaande corona-virus gelden steeds meer afgebouwd worden. Dat zal ongetwijfeld ook betekenen dat voetballers van jong tot oud binnenkort weer volop mogen trainen en wedstrijden spelen. En dan is het natuurlijk te hopen dat zelfs de trouwe supporters weer aan de lijn mogen staan om hub favorieten aan te moedigen.

De redactie van ‘Oan ‘e Foet’ wil alvast een voorschot nemen op deze ontwikkeling en is daarom van plan om op korte termijn een clubblad te laten verschijnen. Een blad dat qua inhoud door mededelingen, interviews en andere artikelen een voorproefje wil geven op de herstart van de competitie. Om weer wat in de sfeer te komen om zo maar te zeggen.

Wanneer je kopij voor het komend nummer wilt inleveren dan moet dat uiterlijk op WOENSDAG 26 JANUARI 2022 binnen zijn via het mailadres jgdevries@planet.nl.

De redactie,

Sjoukje Hoekstra