RENOVATIE ‘IT HAGEHIEM’

VERBOUWING KANTINE “IT HAGEHIEM”

De kantine op het sportcomplex It Hagehiem te Rottevalle is verouderd en toe aan een upgrade. Gedurende de afgelopen jaren zijn er af en toe wel een aantal verbeteringen doorgevoerd (o.a. opknappen kleedkamers) en is er wel onderhoud gepleegd, maar de tijd is nu aangebroken om de kantine eens flink aan te pakken. In de uitwerking van de plannen hebben wij het clubgebouw onder de loep genomen samen met de verenigingen en gebruikers. Met de plannen van de verbouwing zijn we er van overtuigd dat we weer een modern, eigentijds clubgebouw krijgen met een duurzame uitstraling die past bij de vereniging

Wat gaan we doen:

De 1e fase (inmiddels gestart) bestaat uit het volledig vernieuwen van de toiletten en de herinrichting toiletgroep en berging aan de korfbalzijde.

De 2e fase bestaat uit het vernieuwen en herinrichten van de toiletgroep aan de voetbalzijde. En zullen er zonnepanelen geplaatst worden.

In de 3e fase willen we beginnen met het uitbreiden van de kantine, de bestuurskamer verplaatsen. Tevens zal er een commissiekamer gerealiseerd worden. Op de tekening is dit terug te vinden. De buitenkant wordt geüpgraded.

In de 4e fase wordt de vloer in de kantine aangepakt. De keuken opnieuw ingericht en de bar vorm gegeven.

Algemeen: nieuwe vloerafwerking en plafond, led verlichting en veel aandacht voor duurzaamheid, energiezuinigheid en uitstraling

De beoogde oplevering van de “verfraaide” kantine in medio voorjaar 2023

Budget en subsidies

Op voorhand waren de kosten te hoog om binnen ons budget te kunnen blijven. Door de verschillende financiële aanvragen en acties te doen is het ons inziens haalbaar om deze ingreep te realiseren. Uiteraard wordt het beschikbare budget goed in de gaten gehouden.

Inzet vrijwilligers

De inzet van de vrijwilligers is fantastisch en kenmerkt perfect de identiteit van Rottevalle (ooit eigenhandig opgebouwd, waardoor wij nog steeds kunnen genieten van dit mooie sportcomplex).

Namens bestuur onze ongelofelijk waardering voor de vrijwilligers die dag in, dag uit belangeloos klaar staan, voor hun doorzettingsvermogen, creativiteit en de durf om keuzes te maken.

Ben je bereid je steentje bij te dragen, betreffende de bouw werkzaamheden of op welke manier dan ook, dan kun je berichtje achterlaten op hagehiem@gmail.com.

• Kennis en extra handen zijn altijd welkom.
  • Financiële prikkels uiteraard ook (sponsoring).
  • Tips voor subsidie aanvragen.

Een donatie doen? Deze zijn welkom op NL91RABO0356415120 t.n.v. Stichting Klubhuis

Bestuur Stichting Clubhuis it Hagehiem