PUPIL VAN DE WEEK

Ik ben Ids Auke, pupil van de week.

Zaterdag 10 december was ik Pupil van de Week. Ons eerste elftal mocht tegen Minnertsga spelen. Ik vond het ook een beetje op Heerenveen lijken.Ik werd ontvangen door Margriet. Ik mocht mij omkleden en meedoen met de warming up. Voor de wedstrijd sprak Marco de groep nog toe. Vooral de eerste minuten zouden we goed op moeten letten, om een snelle tegengoal te voorkomen. Voor de aftrap mocht ik een poging doen om te scoren bij Minnertsga, dat lukte!

Helaas hadden we binnen 1 minuut al een goal tegen. Gelukkig maakten we nog wel 1-1 voor de rust. In de rust heb ik drinken gehaald in de kantine, en tijdens de tweede helft heb ik weer op de reservebank de wedstrijd bekeken. Helaas scoorde Minnertsga nog 2 keer. Na de wedstrijd heb ik nog patat gehaald in de kantine. Het was een mooie middag, maar helaas geen punten voor VVR.

Groetjes

Ids Auke