VV Rottevalle verlengt contract met Marco v.d. Veen

Bestuur, Technische Commissie en spelers van de A-selectie zijn verheugd dat Marco v.d.  Veen  in het  seizoen 2023-2024 voor het derde opeenvolgende jaar de hoofdtrainer van VV Rottevalle is. Het doel voor het komende anderhalve seizoen is om talentvolle spelers uit de jeugd in te passen, zodat er met vertrouwen aan een sportieve toekomst gewerkt kan worden.

VV Rottevalle bouwt ook op andere wijze aan zijn toekomst. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan de verbouwing van het clubhuis, dat een metamorfose ondergaat.  Het krijgt zowel aan de buiten- als binnenkant een eigentijdse en frisse uitstraling met meer ruimte voor allerlei activiteiten.

Kortom VV Rottevalle is een gezonde vereniging die op 23 mei vijftig jaar bestaat en dat uiteraard niet onopgemerkt voorbij zal laten gaan.  Het vernieuwde clubgebouw is dan het centrum van de jubileumactiviteiten op sportpark “It Hagehiem”.

Vanzelfsprekend later meer over de geplande activiteiten rond het jubileum.