PROGRAMMA JUBILEUMFEEST

Dinsdag 23 mei 2023 

RECEPTIE VOOR GENODIGDEN

’s Avonds om half acht is de aftrap van de festiviteiten met een receptie voor genodigden in ons clubgebouw It Hagehiem.

Woensdag 24 mei 2023

CLINIC

’s Middags om 14.00 uur begint de eerste clinic voor de jeugd uit de JO7 – JO8 – JO10 onder leiding

van de bij onze vereniging bekende Ronald Bosma. Hij was tot 2021 hoofdtrainer bij onze vereniging en heeft heel ervaring in het geven van boeiende voetbaloefeningen voor de jeugd.

Om 16.00 uur komen dan de spelers van de JO11 – JO13 – JO15 aan de beurt om hun kunsten op voetbalgebied aan Ronald te tonen.

Uiteraard worden de spelers tijdens deze middag voor hun zware inspanningen beloond met een hapje en drankje!

STRATENVOETBAL

’s Avonds om half acht verschijnen dan de voetballers van de verschillende buurten uit ons dorp op het veld om een paar lekkere potjes te voetballen. We hopen in ieder geval op een grote deelname. De verschillende teams spelen hun wedstrijden in 7-tallen. Dus op een half voetbalveld, zodat er ook nog energie overblijft om na afloop even na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Donderdag 25 mei 2023

WEDSTRIJD ROTTEVALLE 1 TEGEN EEN REGIOTEAM

Op deze avond fluit de scheidsrechter om 19.30 uur af voor een wedstrijd van ons vlaggenschip tegen een regioteam. Onze voorzitter Goitzen Stelwagen heeft zijn uiterste best gedaan om een aantal spelers van buurtclubs te selecteren die een mooie pot voetbal op de mat kunnen leggen.

Dus komt allen om dit voetbalspektakel mee te maken.

En na afloop komen we weer graag even bijelkaar in ons prachtige clubgebouw om even te toasten!

Vrijdag 26 mei 2023

PUBQUIZ

Een aantal leden van onze vereniging is al een hele tijd bezig met het maken van een pubquiz die zich specifiek richt op ons dorp met natuurlijk een extra accent op onze club. Het zijn zelf zeer fanatieke deelnemers aan pubquizzen dus dat komt goed.

De leiding is deze avond in handen van de ons welbekende Wopke Hoekstra. Hij zal ongetwijfeld alles uit de kast halen om er een onvergetelijke avond van te maken. Helaas mogen we hier verder niets over ‘verklappen’. Dit moet je ervaren! Dus geef je per 4-tal op!

Opgave kan tot en met donderdag 18 mei a.s. op het mailadres JubileumVVR@outlook.com met vermelding van de namen van de groepsleden  en de naam van de groep.  

Zaterdag 27 mei

JEUGDACTIVITEIT

“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Zegt het spreekwoord. Dus krijgt ’s middags vanaf 14.00 uur eerst de jeugd alle aandacht. Onze eigen Ontspanningscommissie staat weer garant voor een grote diversiteit aan activiteiten waar onze jeugdleden zeker van zullen genieten.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen!

En natuurlijk zorgen wij als vereniging voor een drankje en na afloop voor een patatje!

BORRELUURTJE EN REÜNIE

Zo rond de klok van half vijf verwachten we dat sportpark It Hagehiem langzamerhand vol stroomt met leden en oud-leden met eventuele aanhang  en verder iedereen die onze club een warm hart toedraagt om te toasten op het 50-jarig jubileum van de club.

Tijdens dit borreluurtje is er natuurlijk alle ruimte om even bij te praten met oude maten of kennis te maken met mensen die je nog niet eerder hebt ontmoet. Dan is het ook zeker de moeite waard om even een bezoekje te brengen aan de de fototentoonstelling in de kantine. Gelukkig zijn veel memorabele momenten in het bestaan van onze club op beeld en schrift vastgelegd.

Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

MAALTIJD

Na het borreluurtje is het tijd om de hongerige magen te vullen. De vereniging biedt voor €15.00             een voedzame maaltijd aan die verzorgd wordt door slagerij Otte Boersma uit Eastermar.

De verkoop van kaarten voor deze maaltijd zijn tegen contante betaling te koop op de zaterdagen    13 en 20 mei a.s. van 10.00 tot 14.00 uur in ons clubgebouw (pin aanwezig) of online via bankrekeningnummer  NL05 RABO 0356 4052 22 o.v.v. jubileumfeest vv Rottevalle.  Uit het overgemaakte bedrag kunnen wij het aantal deelnemers aan de maaltijd aflezen. Ter plaatse ontvangen de deelnemers een kenmerkend polsbandje  ter controle.

FEESTAVOND

Als laatste van de festiviteiten rond het 50- jarig jubileum van onze club staat uiteraard een feestavond in de planning. Vanaf ongeveer 20.00 uur ’s avond neemt DJ Fireking de leiding in handen om ons als  feestgangers tot in de late uurtjes te laten genieten van diverse muziekgenres.

En wie weet heeft heeft de jubileumcommissie nog een surprise in petto!

Reacties zijn gesloten.