Rabobank Clubsupport

De Rabobank heeft een actie waarbij ze geld doneren aan verenigen uit de regio. Rabobank Drachten Noordoost Friesland doet hier ook aan mee.

De voetbalclub v.v. Rottevalle doet hier ook aan mee! Jij kunt ons hiermee helpen. Dit kun je doen door een stem uit te brengen op de voetbalclub v.v. Rottevalle.
Het geld dat opgehaald wordt zal gebruikt worden om ons clubhuis/kantine te verbouwen. Deze is toe aan een flinke renovatie, dit zal gezamenlijk met korfbalvereniging Wêz handich uitgevoerd worden. Een financieel steuntje in de rug, is van harte welkom.

Breng daarom jouw stem uit op de V.V. Rottevalle!

Hoe kunt u stemmen?

• Door in te loggen op app of website, Je dient lid te zijn van de Rabobank. Ben je dit nog niet meld je dan nog snel aan.
  • Zodra ingelogd ga naar Zelf regelen > Lidmaatschap > ClubSupport.
  • Je krijgt 5 stemmen, deze dienen allemaal gebruikt te worden! Echter mogen er maar 2 stemmen per vereniging gebruikt worden. Selecteer daarom minimaal 3 verenigingen en max 5. Vervolgens kun je de stemmen verdelen.
  • De stemperiode eindigt op 25 oktober 2020!

Help Rottevalle aan een nieuwe kantine. Uw steun wordt erg gewaardeerd.
Namens alle leden alvast bedankt!